Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: Tel: 06-51166350 | E-Mail: info@cebabestratingen.nl

OVER CEBA

In 1983 is Cees Bakker als leerling straatmaker begonnen in de grond- weg- en waterbouw. Na het succesvol afronden van deze opleiding heeft hij bij diverse bedrijven ervaring opgedaan om uiteindelijk voor zichzelf te beginnen met Ceba bestratingen. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een kern van vaste medewerkers.

 

• OPDRACHTGEVERS

Het bedrijf Ceba bestratingen werkt niet alleen voor gemeentes maar ook voor hoofdaannemers, tuinarchitecten en particulieren. Mede doordat we veel waarde hechten aan goede en duurzame relaties met opdrachtgevers zijn er opdrachtgevers die al meer dan 15 jaar gebruik maken van onze diensten.

• VCA CERTIFICERING

Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat zijn we sinds 2006 VCA gecertificeerd. Dit betekent niet alleen dat er veilige werkplekken voor de medewerkers worden gereeerd, maar ook dat zijn bewust gemaakt zijn van de risico's die ze lopen. Daarnaast worden de machines uiteraard ook jaarlijks gekeurd.

• BRL 9334 CERTIFICERING

Naast het VCA certificaat zijn wij sinds eind 2016 in het bezit van het BRL9334 certificaat. Dit betekent dat we aan de voorwaarden voldoen aangaande de kwaliteitszorg- en het milieusysteem, we voldoen aan een aantal kwaliteitsnormen voor wat betreft het straatwerk, administratie en klachtenafhandeling. Dit certificaat is uitgereikt door ENC-certificering. Door middel van een jaarlijkse audit op verschillende werken wordt gecontroleerd of de certificering van kracht zal blijven. 

• ERKEND LEERBEDRIJF

Bij Ceba bestratingen werken we met een vaste kern van medewerkers. Daarnaast zijn we ook een erkend leerbedrijf. In samenwerking met het opleidingsbedrijg SPG Noord-Holland willen we leerlingen de kans geven om het vak te leren.

• SERVICE EN KWALITEIT

De klant is koning bij Ceba bestratingen. Doordat wij in het bezit zijn van diverse machines zoals shovels en minikranen, en daarnaast beschikken over het vakmanschap van het ambachtelijk straatwerk, zijn we in staat om iedere klus te klaren. Oppervlaktes van 1 m2 tot 10.000 m2 kunnen door ons worden aangepakt.

;